Meedoen

Meehelpdagen

Af en toe zijn er meehelpdagen. Door zelf mee te helpen, krijg je voeling met al wat groeit en leeft in een voedselbos en kan je zelf ervaring opdoen. Of je kan ook gewoon genieten van het fysiek bezig zijn in de stilte en de rust. Je hoeft echt geen beroepstuinier te zijn, iedereen kan op zijn tempo en met zijn kennis helpen.

Wil je meedoen met bv. boomplantacties of knotten van bomen. Of je hoeft ook niet fysiek mee te helpen, je ondersteuning is ook welkom door gewoon mee te denken op welke manieren we ons kunnen inzetten voor een plant- en diervriendelijke omgeving. 


Ben je student en heb je interesse voor voedselbossen, agro-forestry, 3- dimensionele landbouw, polycultuur, eetbare of natuurlijke tuinen? Doe je een studierichting in de tuin- of landbouw, groenmanagement, tuinarchitectuur of natuurlijk tuinieren en/of ben je gewoon heel erg geïnteresseerd in (fruit)bomen, kruiden, eetbare wilde planten of groenten? Wil je meedenken en/of leren uit onze ervaringen of denk je er aan om op één of andere manier beroepsmatig mee bezig te zijn met deze materie? 

De Zoetenhof is niet vrij te bezoeken.

CURSUS

Wij geven op regelmatige basis een cursus.  Klik op onderstaande link voor info over de eerst volgende cursus terug te vinden.

Cursus voedseltuin of voedselbos voor beginners